Amarylisz

Meghatározhatatlan :)

Naptár

szeptember 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

Friss topikok

  • Amarylisz: Most is fenn vagyok:) Gyere, mert este már a gólyabálon szervezkedek:) (2010.11.19. 13:57) Kellemes érzésekkel teli nap.
  • Amarylisz: Kedves Kis hóvirág:) Teljesen egyetértek Veled és köszönöm, hogy itt vagy:) (2010.11.18. 12:04) Angyalok léteznek :)

Linkblog

HTML

Azt kapjuk és azzá válunk amire legtöbbet gondolunk.

Amarylisz 2010.12.13. 07:00

Ez egy nagyon igaz megállapítás ezt mindig is tudtam, de mostanság ismét előjött, hogy ha nagyon félünk attól, hogy valamit el fogunk rontani vagy, hogy egy adott helyzetben nem fogunk megfelelni nos.. láss csodát úgy is lesz. És ha valamit lazán, könnyedén veszünk akkor annak az eredménye is pont olyan könnyed és kellemes lesz. Persze mindezt egy rohanó világban nem egyszerű kivitelezni és az is nagy vetítés lenne ha azt mondanám, ha így állunk az élethez soha nem lesznek mély pontok. Mindig is lesznek hullámok az érzéseinkben, lévén, hogy csak magunkra van befolyásunk másokra nincs, de ha úgy állunk hozzá, hogy mi is javíthatunk közérzetünkön mindössze azzal, hogy a negatív gondolatokat amikor csak lehet poztívra váltjuk, akkor a kilengés sokkal kisebb lesz. Ami pedig azt eredményezi, hogy fokozatosan lesznek a napjaink vidámabbak és lelkesebben állunk hozzá az élet minden eseményéhez. Erről mára ennyit, de majd ha lesz hangulatom lehet, hogy folytatom :)

Egy másik gondolatom így kora reggel az, hogy hibákat követtem már el sokat és nagy részéből tanultam is, ám egy hibát mindig elkövetek és nem változom mégsem. Ha valakiben megbízok akkor elhiszem, hogy ha tesz egy olyan ígéretet, hogy őszinte lesz, akkor az is lesz. Számtalanszor sikerült már ebben csalódnom és mégis mindig újra bízni fogok, fura ez de jól érzem magam így. :)

Most is van egy dolog amit hibának érzek, miért vetemedtem arra, hogy megvegyem Coelho-tól a Zarándoklatot??? A 59. oldalon tartok de egy szenvedés, én még ilyen összeszedetten megfogalmazott ugyanakkor a semmiről oldalakat magyarázó vackot életemben nem olvastam. Nagyon utálom ha valami giccses és semmitmondó, ez pont ilyen. Azt hittem Coelho neve garancia a műre, de nagyot tévedtem.. egy kalap..... az egész. Az alkimista egy csoda, na de ez.. Na mindegy, összesen 241 oldal, ezzel meg is van a 2011-es fogadalmam, kiolvasom ezt a könyvet.. adja a jó Isten, hogy sikerüljön, ami mehetne egy fél nap alatt is... reménykedem, hogy egyszer teszek egy olyan bejegyzést miszerint tévedtem és klassz a könyv.. De 2011-ig még van idő:) addig véletlenül el is tűnhet ez a könyv:) Most egy kedves ismerősöm kezd nagyon szerelmes lenni, órákat áradozik face-en, és ott tartok, hogy ez a szerelmes hangulat teljesen átragadt rám, és olyan kis varázsos :) úgyhogy ennek örömére inkább elolvasom Osho-Intimitás című könyvét és közben elkalandozok az érzésben, bár ez inkább a párok közti bizalomról szól de legalább ebben nem csalódok majd :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://amarylis.blog.hu/api/trackback/id/tr222512311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása